Pagina principală

Cum să vă configurаți browserul web pentru а permite ferestrele pop-up?

Majoritatea browserelor web includ o funcție de blocare a ferestrelor pop-up. Deși acest lucru poate elimina ferestrele pop-up nedorite sau deranjante, funcția uneori poate împiedica funcționalitatea site-urilor web legitime sau utile.

Urmați instrucțiunile de mai jos pentru a vă configura browserul web pentru a permite ferestrele pop-up pentru site-urile web selectate.

  1. Google Chrome (Windows / OS X) Deschide Chrome. Faceți clic pe pictograma cheie de pe bara de instrumente a browserului. Selectați Setări. Faceți clic pe Afișați setările avansate. În secțiunea de confidențialitate, faceți clic pe „Setări de conținut ...”. Apare fereastră Setări conținut. În secțiunea Ferestre pop-up, asiguratati că opțiunea de “ Blocați” nu este activă.
  2. Mozilla Firefox (Windows / OS X) Deschideți Firefox. Selectați „Opțiuni ...” din meniul Instrumente (Windows) sau „Preferințe ...” din meniul Firefox (OS X). Se deschide caseta de dialog Opțiuni (Windows) sau variabilă (OS X). În panoul superior al casetei de dialog, faceți clic pe pictograma Conținut pentru a afișa casetă de dialog Conținut. În casetă de dialog Conținut, asigurați-vă că este debifata caseta de selectare "Blocare ferestre pop-up".

  3. Microsoft Edge Faceți clic pe „...”. Selectați fereastra Setări. În meniul din stânga selectați Cookies și Permisiuni site-> Pop-up și redirecturi. Asigurați-vă că opțiunea de “ Blocați” nu este activă

  4. Microsoft Internet Explorer 10/11 (Windows 7/8) Deschideți Internet Explorer. Din meniul Instrumente, selectați Opțiuni Internet → Confidențialitate. Se deschide casetă de dialog Setări blocare ferestre pop-up. Asigurați-vă că bifa din dreptul Activați Blocare Pop-up este dezactivată.

  5. Opera Deschideți Opera Faceți clic pe butonul meniu din colțul din stânga sus și selectați „Setări”, Selectați „Confidențialitate și securitate” sub opțiunile meniului Avansat din partea stângă, apoi sub „Ferestre pop-up și redirecționări”, selectați „Permiteți”.

  6. Safari 5.x / 6.x / 7.x (OS X) Safari pentru OS X nu are control per-site pe blocarea ferestrelor pop-up. Ferestrele pop-up sunt fie blocate, fie nu. Pentru a permite ferestrele pop-up: Safari 5.x Din meniul Safari, asigurați-vă că opțiunea Blocare ferestre pop-up nu este bifată. Debifând această opțiune, se vor deschide ferestrele pop-up. Pentru a bloca încă o dată ferestrele pop-up, bifați Blocați ferestrele pop-up din meniul Safari. Puteți utiliza o comandă rapidă de la tastatură: shift- tasta de comandă -K. Safari 6.x / 7.x Din meniul Safari, alegeți „Preferințe ...” și faceți clic pe fila Securitate. Asigurați-vă că opțiunea Blocare ferestre pop-up nu este bifată. Debifând această opțiune, se vor deschide ferestrele pop-up. Pentru a bloca încă o dată ferestrele pop-up, bifați caseta de selectare Blocare ferestre pop-up.

te-a ajutat articolul?

Da
Nu

MAi Aveți întrebĂri?

Scrieți întrebarea dvs. aici