Blogul Mokka > Recomandarea Mokka >
Accesorii perfecte pentru un costum bărbătesc

Accesorii perfecte pentru un costum bărbătesc

Fiecare gentleman adevărat ar trebui să aibă în garderobă cel puțin un costum bun. Cu toate acestea, merită să ne amintim că finalizarea stilizării este foarte importantă. Cu accesoriile potrivite, totul va arăta foarte atractiv. Cum poți completa adecvat ținuta? Iată câteva sfaturi despre ce să faceți.


Pantofii pentru costum


Pe lângă costumul potrivit, este important să purtați și încălțămintea care să sublinieze stilul și să vă completeze ținuta. Alegerea pantofilor poate părea o sarcină ușoară, dar fără a cunoaște câteva reguli, este greu să se evite un eșec vestimentar. Cu atâtea magazine din care să aleagă, mulți bărbați consideră că este greu să se facă o alegere. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să alegeți cei mai buni pantofi care să se potrivească cu costumul și să dea caracter ținutei dumneavoastră:


Costum negru pentru bărbați - acest tip de costum este de obicei ales pentru ocazii foarte elegante și formale. În acest caz, se recomandă pantofii în aceeași culoare, de preferință din piele lăcuită, ceea ce adaugă și mai multă eleganță stilului.Costum belumarin - această culoare este din ce în ce mai populară în rândul bărbaților. Un costum bleumarin este universal, iar efectul final depinde de accesoriile alese. Când vine vorba de încălțăminte, există foarte multe posibilități. Un costum bleumarin se potrivește bine cu pantofii în culoarea burgund, diverse nuanțe de maro sau negru.


Costumul gri pentru bărbați - aici, ca și în cazul bleumarinului, există mai multe opțiuni. Un costum gri arată bine cu încălțăminte de culoare maro, burgund sau negru.


Pantofii bărbătești nu sunt singura parte a stilului care îmbunătățește rezultatul final. Alte elemente - cum ar fi bijuteriile - sunt și ele foarte valoroase.


Bijuterii pentru costum


Accesoriul potrivit pentru costum sunt butonii de manșetă. Oferta este atât de extinsă încât există câte ceva pentru fiecare. Datorită culorilor și accesoriilor diferite, butonii pot fi asortați la mai multe ocazii, mai mult sau mai puțin formale. Pentru a vă asigura că acest accesoriu se potrivește cu restul ținutei și vă adaugă farmec, există câteva reguli de care trebuie să se țină cont:


O cămașă cu manșete franțuzești - aceasta va fi cea mai bună alegere dacă doriți să vă puneți în valoare butonii pentru manșetă. Țineți cont de faptul că aceștea trebuie să fie vizibili, așa că cămașa trebuie să iasă până la 3 centimetri de sub haină. De asemenea, nu uitați că, atunci când purtați butonii cu o cămașă franțuzească, nu trebuie niciodată să vă scoateți haina.


Butoni de manșetă pentru toate ocaziile - butonii de manșetă sunt foarte versatili, așa că acest accesoriu va funcționa pentru multe ocazii. Pentru evenimente mai formale, optați pentru butonii eleganți, care impresionează prin simplitatea lor. Dacă evenimentul permite o ținută mai puțin formală, puteți alege butonii de manșetă de diferite forme. Există modele care au legătură cu un anumit hobby, precum și cele cu inscripții.


Culoarea - butoanele trebuie să se potrivească cu restul stilului, nu trebuie să îl copleșească. Pentru un efect optim, merită ca butonii să fie de aceeași culoare cu restul accesoriilor.


Ceasul - stilul și eleganța


Un ceas este completarea perfectă a stilului unui bărbat. Pentru ținutele formale, un ceas cu un diametru de 35-40 mm este o alegere bună. Acest accesoriu trebuie să se potrivească sub mâneca cămășii, astfel încât să asigure un aspect estetic și elegant. Ceasul potrivit pentru un costum va fi unul elegant, fără decorațiuni și accesorii inutile. Ar trebui să alegeți modelele cu curea din piele.Atunci când alegeți un ceas care să se potrivească cu un costum, trebuie să acordați atenție culorii. Ansamblul ar trebui să creeze un efect estetic, iar toate accesoriile trebuie să se potrivească. Cea mai universală alegere este un ceas cu curea neagră și carcasă argintie, care poate fi purtat la mai multe ocazii. Pentru costumele de culoare bleumarin și gri, un ceas cu curea maro și carcasă aurie va fi soluția optimă.

Ioana Munteanu
Project Manager