Blogul Mokka > Recomandarea Mokka >
Ce rame de ochelari pentru femei vor fi la modă în 2022?

Ce rame de ochelari pentru femei vor fi la modă în 2022?

În ultimii ani, ochelarii au devenit un element la modă folosit pentru sublinierea personalității. Nu mai sunt doar un obiect care este necesar din cauza unei deficiențe de vedere. Au devenit o completare a stilului și ajută la exprimarea propriului „eu”. Mulți oameni poartă nu numai ochelari de corecție, ci și așa-numiții „ochelari zero”, adică rame cu lentile normale. În fiecare an, moda determină ce modele de rame vor fi moderne și care vor fi cele mai populare. Cum va fi în anul 2022? Citiți articolul nostru și aflați!Cele mai moderne rame pentru femei în anul 2022


Înainte de a începe să vă căutați ramele de vis, este important să știți că nu numai moda este importantă, ci și faptul că ochelarii trebuie să se potrivească cu forma și aspectul feței dumneavoastră.


Se pare că tendințele din acest an vor continua și în 2022. Când vine vorba de ochelari, multe dintre tendințele care sunt populare în prezent sunt inspirate din anii '70 sau '80 ai secolului trecut. Așadar, se poate spune că există modele atemporale, ale căror variante vor fi mereu solicitate. Printre acestea se numără, de exemplu, ramele în formă de ochi de pisică, ramele delicate din sârmă subțire sau ramele din plastic transparent.


Rame delicate metalice subțiri


Interesul pentru ramele metalice vine din ideea că acestea sunt potrivite pentru multe stiluri și ocazii. Nu vor contrasta cu o rochie de seară și se vor potrivi și cu un stil sportiv sau business. În plus, datorită universalității lor, se potrivesc mai multor tipuri de față. Fără îndoială, aceste rame se vor menține foarte la modă și vor fi populare în 2022.


Ochelari supradimensionați


O altă tendință este cea a ochelarilor „oversize”. Ramele mari și masive, adesea în culori îndrăznețe, vor deveni și mai populare în 2022. Atunci când alegeți rame de acest tip, asigurați-vă că nu vă ascund sprâncenele.


Rame aviator


Aceste rame, al căror design este inspirat din ochelarii piloților de avioane din anii '90, nu se vor demoda pentru mult timp. Se vor potrivi excelent doamnelor cu un profil dreptunghiular al feței.


Rame albe și în culori deschise pentru femei


De asemenea, se pare că în anul următor designerii vor opta pentru rame în culori deschise. Dacă vă place să vă evidențiați în mulțime, aceasta ar putea fi soluția pentru dumneavoastră. Purtarea acestui tip de ochelari vă va sublinia fără îndoială personalitatea și caracterul și va adăuga clasă întregii ținute. Această idee este valabilă și pentru orice modele pastelate sau deschise la culoare, mai ales dacă doriți ca ramele să fie mai masive.


Ochelari în stil vintage


În a doua jumătate a anului 2021, ochelarii în stil vintage sau ochelarii care sunt o combinație de tendințe din anii trecuți cu o notă contemporană au câștigat tot mai multă popularitate. Aceste rame sunt cel mai adesea ovale sau rotunde și sunt potrivite pentru persoanele cu trăsături faciale dreptunghiulare - dar nu numai. În ceea ce privește culoarea, alegerea este foarte mare. Modelele din aur și argint sunt foarte populare, la fel ca și cele multicolore.Cum se alege o ramă de ochelari pentru femei?


Dacă doriți ca ochelarii să vi se potrivească perfect, citiți sfaturile noastre și aflați la ce trebuie să acordați atenție.


1. Pentru fețele ovale, se recomandă modelele dreptunghiulare și pătrate, pentru a sublinia trăsăturile rotunde. În acest caz, sunt potriviți și ochelarii „ochi de pisică”, care alungesc ușor fața. Acestea sunt modelele care vor fi foarte la modă în anul care ne așteaptă.


2. Pentru o față pătrată, optați pentru rame care o alungesc și o rotunjesc puțin. Optimă ar fi o combinație de linii drepte și curbe, cum ar fi ramele care sunt rotunjite doar în partea de jos.


3. Dacă aveți o față triunghiulară, cea mai dificilă sarcină este de a uniformiza optic diferențele mari de lățime a feței. Acest lucru va fi, fără îndoială, facilitat de ochelarii cu rame rotunjite, cu accent pe rotunjirea în partea de jos. De asemenea, ochelarii cu o margine delicată sau chiar fără rame sunt soluția ideală. Evitați în schimb formele ascuțite.


Dacă toate acestea vi se par prea complicate, partenerul nostru Lensa RO va fi bucuros să vă ajute să găsiți rama potrivită pentru dumneavoastră. Datorită plăților amânate Mokka, nu va trebui să vă cheltuiți banii imediat!

Ioana Munteanu
Project Manager