Blogul Mokka > Recomandarea Mokka >
Cum combini stilul unei femei cu pantofii în varianta elegantă și sportivă?

Cum combini stilul unei femei cu pantofii în varianta elegantă și sportivă?


Chiar și cea mai reușită ținută poate fi compromisă de pantofii nepotriviți. Până de curând exista un mit conform căruia pantofii trebuie asortați cu geanta sau cureaua. Probabil că reprezentantele generațiilor mai vechi încă mai folosesc și încurajează această metodă. În prezent suntem de altă părere. Moda înseamnă libertate și în consecință, ești liberă să-ți planifici ținutele. Cu toate acestea, există însă câteva trucuri testate și verificate pentru a completa cu succes ținuta cu pantofii.


Citește sfaturile următoare și află cum să eviți greșelile cand alegi pantofii sport sau eleganți potriviți!


Cum să eviți un faux pas în modă și să porți pantofii potriviți?


Pentru început, ia în considerare ocazia pentru care alegi ținuta și încălțămintea. În unele cazuri, există o etichetă strictă în ceea ce privește îmbrăcămintea și încălțămintea. Atunci, este o idee bună sa se respecte regulile. Vei arăta stima față de invitați și organizatori și vei evita privirile neplăcute.


Cu toate acestea, sunt puține ocazii atât de mărețe încât să nu poți face o mică nebunie!Deci, cum alegi pantofii de damă potriviți pentru o ținută elegantă?


Dacă mergi la o gală, la o nuntă sau la orice alt eveniment unde este necesară o ținută formală, pantofii vor fi o parte foarte importantă a imaginii tale. Cu niște pantofi bine aleși, poți să îți completezi ținuta și să o faci să arate extraordinar!


Dacă cauți o variantă sigură, pantofii stiletto negri sau sandalele stiletto negre sunt aproape întotdeauna alegerea cea mai bună. Se potrivesc cu aproape orice ținută de seară. În plus, pantofii negri cu toc sunt o încălțăminte clasică, elegantă și este greu să greșești alegând această opțiune.Nu uita să te asiguri că pantofii de seară sunt, înainte de toate, confortabili. Dimensiunea potrivită a pantofului ales te poate scăpa de eventuale răni. Știm cu toții care sunt sacrificiile pentru un aspect perfect. Dar, nu merită efortul. Investește în pantofi confortabili, clasici și eleganți, care îți vor fi de folos ani de zile. În acest fel, vei avea întotdeauna pantofii care să se potrivească cu aproape orice ținută.


Alege pantofii de damă în baza contrastului


Un alt truc este să folosești contrastul. Dacă ai o ținută simplă, minimalistă, optează pentru încălțămintea elegantă, cu ornamente și modele care să atragă atenția. Și invers - dacă ținuta ta este foarte elegantă și deosebită - alege pantofi mai simpli, care nu vor distrage atenția de la rochie.


Ce pantofi ar trebui să alegi pentru fiecare zi, dar care vor da un finisaj frumos stilului tău?


Gândește-te o clipă cum arată viața ta de zi cu zi. Gândește-te la munca ta.


Pe lângă faptul că reprezintă o parte importantă a stilului tău, pantofii potriviți trebuie să fie confortabili și să se potrivească picioarelor tale. Dacă locuiești într-un oraș mare, mergi cu metroul sau autobuzul (sau poate pe bicicletă?) vei avea nevoie de adidași confortabili sau pantofi eleganți cu toc mai mic sau talpa plată. Dar dacă locul tău de muncă necesită o ținută mai formală, optează pentru tocurile stiletto sau pantofii eleganți cu toc.


Nu te limita - creează-ți ținutele în afara șabloanelor existentePoți alege atât pantofii sport, cât și pantofii eleganți pentru ținuta ta de zi cu zi. Atât sneakerșii la modă, cât și pantofii cu toc înalt merg bine cu blugii. Nu uita că moda este un mod de a te exprima. Nu te lăsa limitată de tendințele actuale sau de regulile stabilite de altcineva. Joacă-te cu stilul tău și gândește original. Adidașii trendy pot fi nota finală perfectă pentru o ținută elegantă, conferind întregului aspect un aer original și intrigant. Ținutele sport nu înseamnă că trebuie să renunți la iubiții tăi stiletto. Dacă vrei, poartă-i cu tricouri, pantaloni sport sau jambiere. Descoperă-ți stilul și fă-te să te simți bine în ceea ce porți.


Cauți inspirații de modă pentru a-ți completa perfect stilul cu pantofii eleganți și sport? Verifică oferta magazinului nostru partener - CCC și profită de posibilitatea de a cumpăra cu plata amânată datorită sistemului Mokka.

Ioana Munteanu
Project Manager