Blogul Mokka > Mokka Romania >
Cum să cumpărați ceva când aveți fonduri limitate?

Cum să cumpărați ceva când aveți fonduri limitate?


Probabil că cunoașteți foarte bine sentimentul acela când, în timp ce navigați pe platformele de socializare, vedeți un pardesiu frumos sau un pulover într-o culoare la modă. Credeți că sunteți la doar două clicuri distanță de a deveni un simbol al modei, dar apoi vă uitați în cont și... se pare că părinții dumneavoastră nu glumeau când spuneau: „la vârsta adultă, să aștepți ziua de salariu este aproape ca și cum ai aștepta aniversarea nunții”. Doar nu puteți cumpăra ceva pentru care nu aveți suficienți bani, nu-i așa?Nu este adevărat!


Economisirea banilor și punerea lor deoparte în fiecare lună nu este singura modalitate de a vă asigura mici plăceri! Ziua de salariu nu este sinonimul zilei de cumpărături, iar fondurile limitate din cont nu sunt un motiv pentru a renunța la promoțiile interesante. Luați loc pentru un moment și gândiți-vă de unde ați ajuns să credeți că achiziționarea de produse în rate este o idee proastă și adesea un motiv de rușine. La urma urmei, totul este doar o grămadă de stereotipuri dăunătoare, iar în epoca plăților online, împărțirea cheltuielilor în părți mai mici sau amânarea plăților nu este în niciun caz problematică! De ce ar trebui să strângeți bani timp de șase luni pentru un lucru de care aveți nevoie, când puteți să-l cumpărați direct și să plătiți o sumă mică în fiecare lună? Nu-i așa că sună mai plăcut decât să cheltuiți jumătate din salariul proaspăt primit?


Fie că vreți să cumpărați un sacou sau aveți nevoie de o mașină de spălat nouă, important este că, în aproape toate cazurile, puteți face achiziția, chiar dacă salariul încă nu este la orizont. Există o mulțime de opțiuni, fiecare cu avantajele și dezavantajele sale, dar aproape toate pot fi folosite - și nu trebuie să luați un credit!


Plata în rate


Aceste plăți nu trebuie să fie explicate în detaliu, deoarece aproape fiecare adult s-a confruntat deja cu această opțiune la un moment dat în viața sa. Magazinele de mobilă, magazinele de produse electrocasnice, dar și magazinele de articole sportive oferă adesea această opțiune clienților - la urma urmei, o canapea nouă, un televizor sau un snowboard valorează mult mai mult decât o pereche de pantofi noi pentru iarnă. Merită să profitați de astfel de oferte, deoarece acestea ușurează achiziția și adesea permit echilibrarea bugetului gospodăriei. Este mult mai puțin vizibil să plătiți 100 RON/lună pentru o perioadă de timp decât să cheltuiți 3500 RON dintr-o dată! Cu toate acestea, înainte de a semna orice contracte, este bine să le citiți cu atenție, să verificați ratele dobânzilor și dacă nu cumva există costuri ascunse în forma de achiziție. Multe magazine oferă clienților rate cu dobândă 0% și merită să întrebați despre acestea! De multe ori, deși se regăsesc în ofertă, ele sunt omise atunci când clientul nu se interesează.Mokka


Aceasta este o formă de plată amânată, care răspunde nevoilor și așteptărilor clienților. Mokka este o noutate în magazinele care, în mod normal nu oferă vânzarea în rate. Plata amânată este o formă de plată care funcționează în special în magazinele care oferă sortimente din categoria articolelor de îmbrăcăminte, tehnologie, articole utilitare, electrocasnice sau mobilier, dar de obicei nu oferă posibilitatea de plată în rate. Înregistrarea în portal vă permite nu numai să amânați plata, ci și să o împărțiți în părți care vă sunt convenabile. Merită să vă gândiți la crearea unui cont pe portalurile de acest tip, deoarece acestea vă permit să adaptați individual oferta și să aranjați programul de rambursare în funcție de nevoile dumneavoastră, nu ale magazinului. Dacă aveți probleme de organizare și nu vă puteți aminti datele de plată, nu trebuie să vă faceți griji! Mokka este un sistem foarte intuitiv și util, care vă va reaminti data scadenței!


Dacă nu doriți să vă eșalonați plățile în rate, dar trebuie să cumpărați ceva înainte de ziua de salariu și să amânați plata - mokka.ro vă permite să o faceți! Atunci când cumpărați prin intermediul portalului Mokka, aveți posibilitatea de a amâna plata, astfel încât să primiți produsul comandat mai devreme, dar să îl plătiți, de exemplu, peste trei săptămâni. Aceasta este o opțiune excelentă pentru persoanele cărora nu le plac angajamentele de lungă durată, dar au nevoie de puțin „ajutor” la cumpărături. La urma urmei, orice se poate întâmpla, nu-i așa?


Nu mai este nevoie să vă faceți griji pentru bugetul gospodăriei și să vă gândiți în permanență cum să împăcați cumpărăturile cu ziua de salariu - lumea actuală oferă o mulțime de posibilități și soluții de care chiar merită să profitați!

Ioana Munteanu
Project Manager