Blogul Mokka > Inspirație Mokka >
Cum să decorați camera de zi - Tendințele anului 2022

Cum să decorați camera de zi - Tendințele anului 2022


Camera de zi este una dintre cele mai importante încăperi din locuință, unde vă petreceți cea mai mare parte a zilei. Dacă este bine decorată, întreaga familie se va bucura de aceasta timp de mulți ani. Vedeți ce este la modă acum și cum să abordați subiectul.


Care sunt cele mai recente tendințe în designul camerei de zi pentru anul 2022?


În primul rând, camera de zi din acest sezon are o finisare rotundă, așa că mobilierul, cum ar fi canapelele sau mesele și accesoriile de tip lămpi, ar trebui să aibă forme mai delicate.

Apoi, inspirația continuă să vină din natură, atât în ceea ce privește materialele, cât și culorile. Bambusul, ratanul, răchita sau inul - dar și lemnul și piatra - vor fi la modă.

Culorile pământii, cum ar fi maro, bej și verde, sunt un must-have în acest sezon. În plus, aveți nevoie de o mulțime de plante și decorațiuni pentru plante.

O altă chestiune este camera de zi multifuncțională. În era muncii hibride și de la distanță, mulți oameni au nevoie de o cameră de zi împărțită în zone. Fiecare zonă este importantă, atât cea de relaxare, cât și cea de lucru. Împărțirea se poate face cu ajutorul mobilierului sau culorilor. Când vine vorba de modul de decorare, mizăm în continuare pe minimalism, care de fapt pare atemporal. Trebuie să încercăm să găsim astfel de aranjamente, care nu numai că vor fi la modă, dar se vor potrivi cu stilul nostru de viață și cu caracterul nostru.Ce accesorii și culori vor fi la modă în camera de zi?


Culorile pământului sunt menționate special pentru iubitorii de interioare calme și liniștitoare. Aici merită să menționăm și culoarea verde, care domnește în interior, fie că este sub forma unui verde rafinat în nuanța sticlei sau a unui verde revigorant de tip lămâie verde. Desigur, aceasta este doar una dintre propuneri, pentru că merită menționat faptul că primăvara care vine abundă în culori noi și frumoase, care pot fi folosite cu succes pentru a anima camera de zi în nuanțe calme sau cu accesorii.

Cea mai modernă culoare a anului 2022, așa cum a fost definită de Pantone, este Very Peri, care este un violet unic cu o nuanță de albastru. Această culoare poate fi aleasă pentru pereți, accesorii și chiar pentru canapea. Ea va adăuga cu siguranță caracter interiorului și este dedicată persoanelor cărora le place să se joace cu culorile. O altă noutate este butter yellow, adică galbenul de unt, cunoscut și sub numele de popcorn. Această culoare subtilă va adăuga confort încăperii și se va potrivi perfect cu culorile pământii moi, punându-le în valoare. În plus, puteți alege huse de perne, o pătură sau o față de masă în această culoare. Fie că decorați încăperea de la început sau o redecorați, culorile potrivite îi vor da caracter.La ce altceva merită să vă gândiți atunci când decorați sau faceți schimbări în locuința dumneavoastră?


Camera de zi este încăperea principală în care vă relaxați în timpul zilei. Dar odihna pe timp de noapte este la fel de importantă, iar pentru aceasta trebuie să vă bazați pe calitate - adică o saltea bună. O astfel de saltea vă va servi ani de zile și cu cât vă odihniți mai bine noaptea, cu atât vă veți bucura mai eficient de viață în timpul zilei. De exemplu, saltelele de la Mobexpert - din latex, latex-cocos, cu elasticitate ridicată sau cu susținere pentru coloana vertebrală pe timp de noapte - vă vor asigura o odihnă plăcută. Acestea sunt produse medicale și antialergice.Plata amânată Mokka este o modalitate bună de a face cumpărături comode pentru care doriți să plătiți mai târziu. Vă puteți mobila camera de zi și dormitorul fără să vă faceți griji că rămâneți fără bani. Această formă de plată funcționează bine pentru persoanele care nu dispun de o sumă mai mare pe moment și doresc să plătească mai târziu. Astfel de achiziții nu sunt întotdeauna doar un capriciu, ci deseori o necesitate, de aceea, merită să se simplifice procesul. Puteți stabili un program de plată convenabil, iar completarea formularului durează doar câteva clipe. Este un mod simplu de a vă bucura de cumpărăturile dumneavoastră.

De exemplu, puteți profita de opțiunea de plată amânată a firmei Mokka în magazinele partenerilor nostri: Chilipirul Zilei, Rabeco, Decovil sau Mobexpert. Merită cu atât mai mult cu cât, până la sfârșitul lunii mai, aveți șansa de a participa la o promoție specială, în cadrul căreia puteți obține 100 RON în plus la următoarea achiziție.

Elif Apseleam