Blogul Mokka > Recomandarea Mokka >
Gadgeturi pentru el - cele mai interesante noutăți electronice

Gadgeturi pentru el - cele mai interesante noutăți electronice


Niciodată nu poți avea prea multe cunoștințe despre noutățile electrotehnice. Mai ales dacă unul dintre bărbați - fratele, tatăl sau soțul tău - are ziua de naștere în viitorul apropiat și cei dragi vor dori să facă toate eforturile pentru a-l surprinde. Alegerea cadoului potrivit se face mai ușor dacă știi care sunt pasiunile celui căruia îi este destinat. Cu cât este mai bună potrivirea, cu atât mai mari sunt șansele de îndeplinire ale celor mai ascunse vise.


Prima propunere este o cameră video pentru înregistrarea liberă a activității fizice. Aceasta va funcționa la fel de bine pentru pasionații de schi, ciclism sau, de ce nu, sanie. Oriunde există mișcare rapidă și experiențe pline de adrenalină legate de competițiile sportive, ar trebui să existe un loc pentru o cameră gopro. Aceasta creează oportunitatea de a prezenta viziunea completă a emoțiilor „la persoana întâi” pentru alți membri ai familiei sau prieteni. Astfel, nu se omite niciun detaliu atunci când se povestește despre un anumit eveniment.


Trotineta electrică este cu siguranță o opțiune mai universală. Aceasta va fi potrivită pentru iubitorii de rivalitate sportivă care, datorită modului sportiv de funcționare, vor putea să se deplaseze foarte repede. Cu toate acestea, există și persoane care vor aprecia mobilitatea în transportul urban. Se poate ajunge mult mai repede în orice loc, evitând blocajele de trafic în orele de vârf. De asemenea, când vine vorba de parcare, o trotinetă bate orice mașină, chiar și una oricât de mică. Problema parcării este practic inexistentă, datorită posibilității de a o plia foarte ușor și de a o transporta sub braț. În plus, datorită încărcării electrice, se integrează perfect în tendințele actuale de promovare a grijii față de mediu. Acest cadou va fi perfect pentru oricine. Mai mult decât atât, în cazul sistemului Mokka există opțiunea de plată amânată, care facilitează finanțarea unui astfel de cadou pentru o persoană dragă. Cumpărați acum și plătiți mai târziu.În prezent, este greu de imaginat un bărbat elegant fără un ceas la mână. Piața abundă în modele analogice, dar nu puțini bărbați apreciază extrem de mult funcționalitatea ceasurilor inteligente moderne de tip smartwatch. Într-un singur device, acestea combină o mare multifuncționalitate cu două idei extreme (de la cele moderne, care atrag atenția oamenilor care le observă, la iluzia ceasurilor analogice pentru susținătorii unei imagini clasice). Modelele disponibile în prezent pe piață ajung din urmă funcționalitatea smartphone-urilor. Acestea permit nu numai să răspundeți la apelurile primite, ci chiar să navigați pe Internet, să faceți fotografii sau să țineți evidența unui calendar complet. Trimiterea unui mesaj text nu mai este o problemă, chiar dacă telefonul este ascuns adânc în rucsac și aveți la îndemână doar un ceas inteligent de tip smartwatch.Smartphone-urile sunt și ele pe lista potențialelor cadouri. Au devenit un obiect atât de evident și de uz cotidian, încât uităm chiar că există, iar acest lucru este o greșeală imensă. Piața se actualizează incredibil de rapid, producătorii se întrec între ei cu funcționalități din ce în ce mai utile. Acest lucru aduce beneficii evidente pentru utilizatori. Se pare că telefoanele sunt capabile să ne scutească de din ce în ce mai multe sarcini. În plus, funcționalitățile care există de ani de zile sunt din ce în ce mai bune. Este imposibil de comparat calitatea fotografiilor realizate cu telefoanele de acum 10 ani cu cele obținute în prezent. Peste 10 ani, situația probabil se va repeta. Datorită acestui fapt, în fiecare an putem să le oferim celor apropiați modele de telefoane din ce în ce mai noi.

Ioana Munteanu
Project Manager