Blogul Mokka > Recomandarea Mokka >
Mokka - Soluția perfectă pentru achiziționarea cadourilor de sărbători!

Mokka - Soluția perfectă pentru achiziționarea cadourilor de sărbători!

Se apropie Crăciunul și, odată cu acesta, întâlnirile cu cei dragi, timpul petrecut acasă și o mulțime de pregătiri. Dacă începem din timp și ne planificăm bine cumpărăturile, vom evita stresul și neplăcerile la masa de sărbători. Cadourile alese adecvat vor exprima dragostea și angajamentul nostru față de familie și vor fi cu siguranță apreciate. Iată cum să vă descurcați în agitația cumpărăturilor de Crăciun și să vă asigurați că nu treceți cu vederea pe nimeni apropiat atunci când cumpărați cadouri cu Mokka.Ultimele tendințe - sau la ce visează orice copil


Cumpărarea cadourilor pentru copii pare să fie din ce în ce mai problematică. Cu inovații tehnologice și articole din ce în ce mai interesante care apar pe rafturile magazinelor ca ciupercile după ploaie, pare imposibil să faci cadoul tău să iasă în evidență printre atâtea alte jucării. Așa că, merită să investiți în ceva mai durabil și mai util, care îi va interesa chiar și pe cei mai pretențioși copii. Pentru cei mici și părinții lor puteți alege un cărucior sigur, un scaun de mașină, haine cu personajele preferate sau un voucher pentru clubul copiilor. Cei mai mari se vor bucura cu siguranță de o trotinetă electrică sau o mașina cu telecomandă. Dacă este necesar, puteți utiliza posibilitatea de plată amânată și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la prețul bucuriei copiilor dumneavoastră.


Ceva practic sau ceva frumos? Ce oferiți unei persoane dragi?


Persosoanele dragi merită efortul de a afla de ce are nevoie, la ce visează și ce i-ar face plăcere să primească. Dar atunci când vă gândiți la alegerea unui cadou, deseori nu vă vine nici o idee. Atunci puteți apela la cadouri verificate - în același timp practice, frumoase și individuale. Bijuteriile (cerceii, colierele sau ceasurile) niciodată nu sunt plictisitoare, fiind o soluție perfectă. O altă idee ar putea fi un pulover, o poșetă, o pereche de șosete sau o cravată - pot părea simple, dar nimic nu este mai satisfăcător decât ca cineva să le poarte cu gândul la persoana iubită.Cumpărați acum, plătiți mai târziu - cumpărături simple, rapide și fără stres


Cantitatea de cadouri de care aveți nevoie poate părea copleșitoare la început. Dacă începeți din timp, puteți trece prin acest proces fără dureri de cap și vă puteți bucura de un Crăciun fără griji. Este o idee bună să vă planificați bugetul și să alocați fonduri pentru cadouri, mâncarea de Crăciun, pregătirile și transportul acasă sau excursia la munte. Este ușor să folosiți și plățile amânate cu Mokka. În acest fel, puteți oferi tuturor celor dragi un Crăciun de vis și cadouri valoroase fără să vă faceți griji în privința costurilor. Cumpărați toate lucrurile de care aveți nevoie fără complicații și lăsați chestiunile financiare pentru o perioadă mai calmă, după sărbători.


Cât de ușor este să împărțiți plata în rate?


Trebuie doar să vă înregistrați la Mokka, unde vă sunt furnizate toate informațiile de care aveți nevoie. Aveți la îndemână tot ce vă trebuie - numărul de telefon și actul de identitate. Veți primi imediat informații despre limitele de achiziție și vă puteți alege propriul plan de plată. Ratele mici și eșalonarea plăților fac posibilă cumpărarea de cadouri din timp, fără a fi nevoie să puneți deoparte fondurile necesare. Mokka funcționează atât online, cât și în magazine. Alegeți-o ca metodă de plată sau specificați că doriți să efectuați plata prin Mokka.


Cumpărăturile rapide și fără probleme vă vor permite să aveți un Crăciun mai bun și să petreceți timpul cu familia. Plățile amânate vă permit să oferiți cadouri extraordinare persoanelor la care țineți și să vă bucurați de atmosfera festivă. Anul acesta puteți să le arătați celor dragi că vă pasă. Folosiți Mokka și nu vă mai faceți griji!

Ioana Munteanu
Project Manager