Blogul Mokka > Recomandarea Mokka >
Principalele tendințe în modă pentru sezonul toamnă/iarnă 2021/2022

Principalele tendințe în modă pentru sezonul toamnă/iarnă 2021/2022

Pot fi hainele pentru sezonul de toamnă/iarnă călduroase, confortabile și totuși foarte la modă? Da - ne răspund la această întrebare designerii mărci CCC - când este vorba de colecția 2021/2022. Tendințele actuale ale modei amintesc în mod clar de stilul anilor '90, când jachetele mari, pufoase și blugii erau la modă pe străzi. Fie că vă petreceți lunile reci la munte sau în oraș, CCC are multe de oferit.E timpul pentru outdoor


Lockdown-ul cauzat de pandemie a făcut aproape imposibilă practicarea sporturilor de iarnă în sezonul trecut. Pârtiile de schi pustii așteptau vremuri mai bune. Totuși, sezonul din acest an ne dă speranțe pentru o mare doză de bucurie albă. Merită să vă pregătiți pentru aceasta cu jachete funcționale și cu proprietăți adecvate, care vor fi utile pentru pasionații de schi, alpinism, schi de fond sau freeride - sporturi care sunt acum foarte la modă. Colecțiile pentru femei, bărbați și copii includ nu numai îmbrăcăminte sportivă, ci și jachete normale care oferă un confort maxim și vă țin de cald chiar și atunci când mercurul scade mult sub zero. Culorile dominante sunt: negru intens, muștar, gri cenușiu și roșu suculent.Hit-ul incontestabil al modei cu care vom încheia anul 2021 și vom începe anul 2022 este materialul matlasat. Jachetele matlasate, paltoanele și jachetele fără mâneci sunt un must be pentru sezonul de toamnă-iarnă. Îmbrăcămintea umflată cu aer este purtată atât de femei, cât și de bărbați. Puteți alege între variante mai scurte și mai lungi, matlasarea poate fi orizontală, diagonală sau dispusă într-un model de grilă fină. Dacă vreți să fiți mai trendy iarna aceasta, optați pentru o jachetă scurtă, largă și matlasată, cu buzunare mari - exact ca cele purtate de adolescenții din anii '90.


Regii marilor orașe


Pentru cei care își vor petrece lunile de iarnă în oraș, CCC oferă articole de îmbrăcăminte în stil urban. În afară de gecile călduroase și matlasate, merită să ne bazăm și pe denim. Paris Fashion Week din acest an a demonstrat că lumea modei nu renunță la materialul de blugi. Dimpotrivă, sunt absorbite toate stilurile cu pantaloni din denim prespălat cu crac drept pentru bărbați, precum și blugii de tip mom și boyfriend pentru femei. Unele sunt reeditări ale unor modele moderne purtate în anii '90.


Minijupele din denim și jachetele subțiri de tip katanacontinuă să fie prezente în ținutele feminine, iar modelele cu aplicații transparente pe spate sunt deosebit de interesante. Vești bune pentru iubitoarele pantalonilor slim-fit: încă sunt la modă.


Confortul de zi cu zi


Marca CCC, în tendințele sale actuale, nu-i uită pe cei care sunt încă în regim home office. Treningurile moderne rămân alături de noi și pentru sezonul toamnă-iarnă 2021/2022. În continuare ne putem simți plăcut în seturi de trening moi și călduroase, în joggeri confortabili, în hanorace voluminoase și în rochii cu glugă. Cu toate acestea, în acest sezon, CCC se îndepărtează de culorile pastelate în favoarea negrului atemporal, a griului universal și a albastrului marin. O garderobă de iarnă la modă nu poate fi completă fără un hanorac roșu aprins, care va da un plus de picanterie ținutelor în stil casual.


Propunând o colecție de ținute confortabile și practice, marca CCC face un pas mai departe, concentrându-se și pe confortul portofelului dumneavoastră. Datorită cooperării cu Mokka.ro, clienții pot profita de metoda inovatoare a plații amânate. Este suficient să plasați o comandă pe site-ul web al partenerului și să vă înregistrați în sistemul Mokka pentru a cumpăra produsele cu plată amânată. De asemenea, cumpărătorul are posibilitatea de a aranja un grafic de rambursare convenabil și de a stabili individual data de rambursare.

Ioana Munteanu
Project Manager