Munkatársaink - Mokka Cukrászda

Munkatársaink - Mokka Cukrászda

Keresés
A termék a kosárba került
Kosár tartalma
Munkatársaink

Alázat és tisztelet kell a szakmához

Immár kilenc éve, hogy a Mokka család tagjaként a tortakészítés művészetét gyakorolja. A csíkbánkfalvi születésű Pál Éva 2011-től tervezi és formázza a kézműves tortákat a megrendelők igénye és fantáziája szerint.

2004-ben került ki a magyarországi Vörösvárra, ahol kézilányként kezdett dolgozni egy cukrászdában. Ez idő alatt találkozott a cukrász szakmával, és bele is szeretett.

2008-ban végezte el Budapesten a Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Dobos C. József Szakképző iskoláját, majd fia 2009-es születése után hazaköltözött. Munkahelyet keresett, így került a Mokkához 2o11-ben.

„Az én feladatom a torta összerakása, virágdíszek alkotása és a különböző figurás torták elkészítése.  A figurák közül, bevallom őszintén, az első néhány darab elég gyengén sikerült. Ám ha az embernek van érzéke rá, akkor előbb-utóbb beletanul ebbe a munkába. Úgy gondolom, ahhoz, hogy az ember bármilyen szakmában érvényesülni tudjon, kell legyen egy tisztelete, egy alázata a szakma iránt. El kell fogadni azt, hogy a saját tevékenységi területed milyen kihívásokkal jár. Az ember úgy tud fejlődni, ha a kihívásokat pozitívan fogadja és a legjobb tudása szerint megcsinálja. A legjobban annak örvendek, amikor el tudom készíteni azt a tortát, amit a kliens kér, amikor meg tudom formálni elképzeléseit.”

A Mokka cukrászda az a hely, ahol a piskóta tojásból készül, a dió dióból van, a lekvár igazi lekvár, és ahol nem használunk adalékanyagokat.
btz rb
Kapcsolat
(+4) 0744 380 342, (+4) 0746 023 524
mokkacuki@yahoo.com
Csíkszereda, Nagyrét utca, Kaufland, Harghita megye
Csíkszentmárton, Csekefalva 8 szám, Harghita megye
btz rb