Crește conversia, încasările medii și volumul vânzărilor cu Mokka

Pentru a crește vânzările cu ajutorul Mokka, postează pe site-ul tău informații despre oportunitatea de a plăti în rate. Utilizează materialele de marketing și ghidul despre plasarea acestora.

layout

Widget cu rată calculată

Începe simplu

Plasarea unui widget cu o rată calculată lângă/sub prețul unui articol pe toate paginile de produs arată cumpărătorului care ar fi rata lunară minimă pentru achiziția respectivă. Widgetul permite clientului să afle imediat cât poate cheltui cu plata prin Mokka și să adauge articolul în coșul de cumpărături.

layout
layout

Landing page

Răspunde la întrebările cumpărătorilor

Landing page — este o pagină dedicată serviciului Mokka unde cumpărătorii pot să primească informații suplimentare despre serviciul Mokka fără a pleca din magazinul tău online.

layout
layout

Bannere, email, SMM

Informează cumpărătorii despre noua metodă de plată

Bannerele Mokka și integrarea informațiilor despre noul serviciu de plată în newsletterele tale permit clienților magazinului să afle detalii despre opțiunea de plată amânată. Sunt disponibile mai multe formate de banner și sigla Mokka pentru footer-ul newsletter-ului.

layout
layout

Resurse de marketing Mokka

Promovează ofertele tale cu Mokka

Avem peste 14.5 milioane de utilizatori activi în baza noastră de clienți. Transmite-ne ofertele și materialele tale publicitare și le vom comunica pe toate conturile noastre.

layout

Vizualizează recomandările noastre de marketing!

Pentru a lansa cu succes serviciul Mokka în magazinul tău, asigură-te că toate elementele principale ale prezentării serviciului sunt implementate corect.